UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sponsorkliks

Steun U.D.I. door jou online bestelling via sponsorkliks te laten verlopen. 

Vriendenloterij

 

Oud Papier

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

Jantje Beton 

 

 

Grote Clubactie

De verenining finanieel gezond houden en sporten bereikbaar houden is één van de ambitievelden van ons beleid. Om dit mogelijk te maken houden we gedurende het jaar diverse acties.

 

Sponsorkliks en de Vriendenloterij zijn acties waar we het hele jaar pofijt van hebben en die er voor zorgen dat we, zeker voor onze jeugdleden, de contributie betaalbaar kunnen houden. Help ons mee door uw bestellingen via sponsorkliks te laten lopen of speel mee in de Vriendeloterij waarbij u UDI als doel aangeeft.

 

Iedere 1e dinsdag van de maand halen we oud papier op. Dit levert een aanzienlijke bijdrage aan de verenigings-financieën op. Wil je mee helpen laat het ons dan weten op info@udi1896.nl

 

Om ieder jaar het jeugdkamp te organiseren is financiele steun onontbeerlijk. Zo kunnen we, tregen relatief lage kosten voor de jeugd, een mooie lokatie, spetterende activiteiten en lekker eten realiseren. Elk jaar collecteren we voor Jantje Beton en verkopen we grote clubloten. 50% van onze opbrengst gaat direct naar het jeugdkamp dus help ons mee onze jeugd een mooi kamp te laten beleven. Wil je ons helpen het maximale eruit te halen, mail ons dan op kamp@udi1896.nl

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)