UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanschaf Studentensportkaart

De sportkaart is het hele jaar door te koop via www.studentensportarnhem.nl.

Ook kunnen de studenten terecht bij de sportbalies. Voor de locaties, dagen en tijd kijk op de site van Studentensport Arnhem.  

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg ons en vind ons 'leuk' op Facebook

www.facebook.com/studentensportkaart/.

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

Handballen bij UDI 1896 Arnhem Handballen bij UDI is meer dan handballen alleen. Bij UDI staat ontspanning, samenzijn en gezelligheid hoog in het vaandel zodat je je zeker thuis voelt. Handballen doen we op verschillende niveaus, ons heren 1 speelt landelijk in de hoofdklasse maar we hebben ook voldoende teams op lagere niveaus zodat er een aanbod is voor (bijna) iedereen.

Als student aan de deelnemende opleidingen heb je mazzel. Je komt namelijk in aanmerking voor een Studentensportkaart. Onbeperkt sporten voor slechts € 15,95 per maand. Fitness, groepsles, squash en zwemmen op meer dan 15 plekken in Arnhem en omgeving. En dat betekent dat je een enorme keuze hebt. Squashen in Arnhem noord of zuid, baantjes trekken of Aquapower. Meer dan 12 verschillende fitnessaanbieders met een scala aan groepslessen. Je houdt geen tijd meer over "Wat is het addertje onder het gras”. Helemaal niets. Je schrijft je in via dit aanmeldformulier, krijgt een Studentensportkaart en kunt meteen onbeperkt sporten. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar.

 

Studentensport bij UDI 1896 Arnhem UDI 1896 biedt studenten die in het bezit zijn van een Studentensportkaart de mogelijkheid om gratis mee te trainen.

Dames kunnen elke dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 en vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur mee trainen. 

Heren kunnen elke dinsdag- en vrijdagavond mee trainen van 21.00 tot 22.30 uur.

Van September t/m Maart-April trainen we in Sporthal Kermisland (Kermisland 1 – Arnhem – Presikhaaf), vlakbij de campus van de HAN. Wij verzoeken iedereen om voor een eerste training even contact op te nemen, dit kan via senioren@udi1896.nl

 

Wedstrijden spelen bij UDI 1896 Arnhem Wil je naast trainen ook handbalwedstrijden spelen in 1 van de UDI teams dan geldt hiervoor een additionele bijdrage van € 10,50 per maand. Je wordt dan ingeschreven bij het NHV (de landelijke handbalbond), mocht je bij een andere vereniging handballen of hebben gehandbalt kan hiervoor een overschrijving noodzakelijk zijn.

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)