UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

26 & 27

mei 2018

 

Sportpark

de Paasberg

Vondellaan 74

Arnhem

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

Het jaarlijkse UDI toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 18 en 19 mei 2019. Zoals ieder jaar zullen handballen en gezelligheid weer hand in hand gaan.

 

Zaterdag 18 mei zijn alle seniorenteams van harte welkom op Sportpark de Paasberg. We spelen op 2 niveaus 3 tot 4 wedstrijden per team. Het wedstrijdniveau is geschikt voor ploegen die gezelligheid willen combineren met handballen op 1e / 2e klas niveau. Het recreatieve niveau is geschikt voor 3e klas teams of teams van oud handballers / ouders.

We starten het toernooi om 17.00 en naar verwachting zal de laatste wedstrijd om 21.00 zijn afgelopen. Tussendoor is er de gelegenheid om gebruik te maken van de BBQ (€10 per persoon) en na afloop zal er een feestavond met muziek zijn. Teams die compleet voor de BBQ inschrijven hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

 

Zondag 19 mei komt de jeugd aan bod: A-, B- en C-jeugd, zowel jongens als meisjes en (gemengde) D-, E- en F-jeugd. Het toernooi zal om 10.00 starten en we verwachten rond 16.00 de laatste wedstrijden af te ronden. We streven naar 4 tot 5 wedstrijden per team.

 

Op ons sportveld aan de Vondellaan 74 in Arnhem hebben we de beschikking over 6 grasvelden en eventueel een uitwijkmogelijkheid naar het verharde veld, maar dit willen we in principe niet gebruiken. De kosten voor dit toernooi zijn € 15,00 per jeugdteam, senioren € 15,00 per team (of gratis).

 

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de toernooi commissie. Tevens zoeken wij scheidsrechters voor ons toernooi. Middels het bijgevoegde inschrijfformulier kunt u zich inschrijven en scheidsrechters aanmelden. Dit graag voor 1 april per post of mail retour. 

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)