UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

Dec17 - Uitslag Grote Clubloten bekend!

De uitslag van de trekking van de grote clubloten is bekend gemaakt. Check hier snel of jou lot in de prijzen is gevallen.

Dec17 - OliebollenCup en KerstdinerJeugd

Dinsdag 19 december vindt wer de traditionele oliebollenCup plaats. De E-jeugd zal om 17.30 het spits afbijten. Na het spelen tgen de ouders nemen ze beiden shoot-outs. Vervolgens zijn alle andere teams aan de beurt. Kijk snel naar het hele programma!. Tijdens deze avond is er een kerstmarkt voor het jeugdkamp en natuurlijk oliebollen. Vrijdag 22 december staat het kerstdiner gepland voor alle jeugd. De bedoelingis dat iedereen wat te eten meeneemt. Na het eten zullen we 4 rondes bingo spelen.

Nov17 - D1 team schittert in nieuw traininsjack!

Het D1 team, inclusief trainers en coaches, zijn voorzien van nieuwe trainingsjacks. Organisatie Plateau, waar Caroline Vos deel van uitmaakt, wilde dit jaar vanuit de kerstgedachte graag iets doen voor een ander. Caroline Vos die met ondersteuning van Harm Vos (geen familie ;) ), de D1 traint ziet haar team met de week groeien. Plateau heeft een geloof dat mensen meer kunnen dan dat ze zelf denken. Die mentaliteit neemt Caroline elke training weer mee en probeert dat over te brengen naar de kinderen. Die vervolgens elke training weer net dat beetje extra laten zien. De keuze om de kerstgedachte concreet te maken in trainingsjacks voor dit team was dan ook snel gemaakt.  Een dank aan Plateau, ontwikkelt mens en organisaties, is op zijn plaats!  

nov17 - Activiteiten kalender bekend

Deze week hebben we als OAC (ontspannings en activiteiten commissie) de agenda voor de 1e helft van 2018 bepaald. Er staan weer volop leuke en gezellige avonden gepland dus we rekenen op jullie komst. In de OAC kunnen we altijd versterking gebruiken. Naast het organiseen van ativiteiten en ons toernooi zorgen we ook voor de barbezetting in ons clubhuis en natuurlijk het onderhoud. Wil je meer weten of ook een handje helpen? Je kunt ons altijd bereiken via oac@udi1896.nl of natuurlijk bij 1 van de evenementen of in de sporthal.

nov17 - Start Handbalcommissie

Om handballen nog beter te organiseren en nog leuker te maken gaan we een nieuwe handbalcommissie opzetten. Hierin gaan we alle taken bundelen die te maken hebben met handballen en het faciliteren daarvan. Denk aan trainers en coaches maar ook aan zaken als planning van zaalhuur en wedstrijden. Ook communicatie met leden en ouders en het werven van nieuwe (jeugd)leden valt hier binnen. Samen met jullie willen we dit verder vorm geven. Op maandag 22 januari houden we een bijeenkomst in het clubhuis om hier samen over verder te praten. Iedereen is van harte welkom om te participeren, wil je vooraf al meer weten? Mail ons dan op handbal@udi1896.nl

nov17 - Welkom op de website van UDI 1896 Arnhem!

We hebben hard gewerkt aan een nieuwe site met up-to-date informatie. Wil je ons helpen de site up to date te houden of heb je nieuws voor de site, mail ons op web@udi1896.nl. Mocht je informatie missen dan horen we het ook graag zodat we samen zorgen voor de juiste en relevante informatie. Samen met ons verder bouwen aan de digitale omgeving laat het ons dan weten via digitaal@udi1896.nl

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)