UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

DECEMBER Feestmaand programma

 Het einde van het jaar nadert, tijd om het jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Op 18 december vindt de tradtionele Oliebollencup plaats. Het schema ziet er als volgt uit:

17.30 E1 (tegen ouders)
18.00 E2 (tegen ouders)
18.30 D (tegen ouders)
19.00 C jongens (tegen ouders)
19.30 B jongens (tegen ouders)
20.00 B meiden (tegen ouders)
20.30 Ameiden en dames 1 (onderling)
21.30 A heren en heren 1(2) (onderling)

 

Vrijdag 21 december is er voor alle jeugd het kerstiner in het clubhuis. Neem allemaal wat lekker te eten mee, wij zorgen voor het toetje en samen maken we er een leuke avond van.

 

Op 30 december is er weer oliebollen klaverjassen. We zorgen voor de niet klaverjassers ook voor andere spellen om zo het jaar gezellig af te sluiten.

 

1 januari luiden we het nieuwe jaar in met de nieuwjaarsreceptie. Vanaf 15.00 is iedereen van harte welkom in ons clubhuis. Zoals gebruikelijk zal er ook aandacht aan de jubilarissen worden besteed.

Herfstvakantie 13 t/m 21 oktober; geen trainen E t/m B

Komende week is het herfstvakantie. We trainen dan alleen met de A-jeugd en Senioren. A-jeugd en dames van 19.30 tot 21.00. De heren van 21.00 tot 22.30.

UDI Jeugd succesvol op PSV toernooi

Ook dit jaar waren zes jeugdteams van UDI aanwezig op het PSV toernooi op Hemelvaartsdag, traditioneel ondersteund door de nodige supporters. De dag begon met lichte regen, dat zorgde voor gladde taferelen op de velden. In de loopt van de ochtend klaarde het weer op, werden de velden droog en beter bespeelbaar. In de middag verscheen zelfs de zon tussen de wolken door. 

De jongens B en C1 hadden helaas relatief weinig tegenstand. De jongens C2 en de meisjes B en C hadden pittige tegenstanders, erg spannend was het bij het team gemend D.

De jongens C1 en de jongens B gingen ongeslagen met de eerste prijs naar huis. Bij het gemengd D team was het spannend tot de laatste wedstrijd in de poule was gespeeld, maar uiteindelijk was ook hier de eerste prijs voor UDI . Al met al een gezellige dag en (op een gebroken duim en een kapotte partytent na) een geslaagde dag voor het handbal.

 

 

Heren C pakt dubbel kampioenschap

Afgelopen weekend was een ons heren C team dubbel succesvol. Op zaterdag werd tijdens het NK het nederlands kampioenschap behaald. Op zondag stond de laatste horde naar een ongeslagen kampioenschap in de regio op het spel. Tijdens een altijd lastige wedstrijd tegen Duiven werd ook ook deze horde genomen en kon het feestje echt worden gevierd.

Mrt 18 - Vrijwilligers gezocht “ophalen oud papier”
In september 2016 zijn we bij UDI gestart met het ophalen van oud papier in het Spijkerkwartier. Inmiddels is de route verplaatst naar de wijk Molenbeke, omdat dit meer geld oplevert voor de club. Iedere 1e dinsdag van de maand gaan 4 vrijwilligers van Udi met 2 vrachtwagens van Suez door de wijk heen, om het oudpapier te verzamelen. Momenteel zijn er nog maar 10 vrijwilligers en ik doe hierbij dan ook een oproep, om meer mensen hiervoor te motiveren. De opbrengst is volledig voor de club en UDI kan van het geld diverse materialen aanschaffen, verbeteringen aan het clubhuis realiseren of bijvoorbeeld (meer) trainingsuren inhuren. We werken met een schema. Wanneer er zich meer vrijwilligers aanmelden, ben je maar 1 x in de 3 á 4 maanden aan de beurt. Voor werkschoenen, handschoenen en een hesje wordt gezorgd.
Dus mensen, geefje op! Dit kan bi j Erik Gerritsen (06 53670140) of via erik.udi@upcmail.nl

Mrt 18 - UDI Culinair verplaatst naar 28 april

Om met de hele kookbrigade ook dit jaar weer een succes te kunnen maken van UDI culinair is de avond verplaatst naar zaterdag 28 april. Tijdens de seizoensafsluiting zullen we gaan beginnen met de voorverkoop.

Jan18 - 1e Kaderavond Handbal een succes

Maandag 22 januari was de eerste avond om ons kader verder te versterken met als thema Handbal. Na een introductie over waar UDI staat en waar we als bestuur mee bezig zijn hebben we de taken om en rond handballen bekeken. Een mooi aantal leden was aanwezig die avond en nog eens zo'n groep had via de mail aangegeven mee te willen gaan helpen. We hebben concreet reeds een aantal taken verdeeld en binnenkort zullen we in diverse gropepjes een aftrap gaan maken.  Daarmee zijn we er nog niet maar het is meer dan een goede stap voorwaarts.

Jan 18 - Beste wensen voor 2018

Het nieuwe jaar is van start, we wensen iedereen het allerbeste voor 2018. Tijdes onze nieuwjaarsreceptie hebben we het nieuwe jaar ingeluid. Op deze dag huldigen we traditioneel ook onze jubilarissen. Dit jaar waren er 6, Elsbeth, Eddy en Fred werden gehuldigd voor hun 25 jarig lidaatschap. Edwin voor zijn 40e jaar als lid en Thea en Rien mochten zelfs hun 60 jarig lidmaatschap vieren. Mooi om te zen dat zoveel leden als zo lang van onze vereniging lid zijn.

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)