UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

UDI Toernooi 2019

Het jaarlijkse UDI toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 18 en 19 mei 2019. Zoals ieder jaar zullen handballen en gezelligheid weer hand in hand gaan.

Zaterdag 18 mei zijn alle seniorenteams van harte welkom op Sportpark de Paasberg. We spelen op 2 niveaus 3 tot 4 wedstrijden per team. Het wedstrijdniveau is geschikt voor ploegen die gezelligheid willen combineren met handballen op 1e / 2e klas niveau. Het recreatieve niveau is geschikt voor 3e klas teams of teams van oud handballers / ouders.

We starten het toernooi om 17.00 en naar verwachting zal de laatste wedstrijd om 21.00 zijn afgelopen. Tussendoor is er de gelegenheid om gebruik te maken van de BBQ (€10 per persoon) en na afloop zal er een feestavond met muziek zijn. Teams die compleet voor de BBQ inschrijven hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

 Zondag 19 mei komt de jeugd aan bod: A-, B- en C-jeugd, zowel jongens als meisjes en (gemengde) D-, E- en F-jeugd. Het toernooi zal om 10.00 starten en we verwachten rond 16.00 de laatste wedstrijden af te ronden. We streven naar 4 tot 5 wedstrijden per team.

 Op ons sportveld aan de Vondellaan 74 in Arnhem hebben we de beschikking over 6 grasvelden en eventueel een uitwijkmogelijkheid naar het verharde veld, maar dit willen we in principe niet gebruiken. De kosten voor dit toernooi zijn € 15,00 per jeugdteam, senioren € 15,00 per team (of gratis).

 Voor vragen kunt u altijd terecht bij de toernooi commissie. Tevens zoeken wij scheidsrechters voor ons toernooi. Middels het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven en scheidsrechters aanmelden. Dit graag per mail retour. 

 Namens de toernooicommissie,

 

Email : Mail: toernooi@udi1896.nl

Post  : UDI Toernooi, A. van Nieuwenaarlaan 9, 6824 AM Arnhem

13 April UDI culinair

Het is bijna weer zover, UDI culinair komt eraan. Na de vele successen van voorgaande jaren hebben we voor deze editie wat lopen schuiven met data en inschrijvingen. Hierdoor is de start niet vlekkeloos geweest maar hebben we alle tijd gehad om een mooi menu in elkaar te zetten. De kookbrigade heft er dus al veel zin in.

Het thema dit jaar is Arabisch waar we met name de Perzische regio eruit lichten. Bekende smaken zoals ras el-hanout en hummus staan met ons eigen tintje op het programma. Maar ook een aantal verrassende en wellicht wat onbekendere recepten.

Een mooi avond dus om vanaf 19.00 heerlijk te komen dineren in ons clubhuis. Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor de senioren is het bedrag € 15,00 p/p. Voor jeugdleden geldt een special tarief van € 10,00. Natuurlijk zijn ouders van jeugdleden ook van harte welkom.

A.s. zondag beginnen we met de inschrijvingen maar je kunt je ook digitaal aanmelden via evc@udi1896.nl. we vragen je om vooraf vast het bedrag te voldoen zodat we daarvan de boodschappen kunnen gaan halen. Om het je makkelijk te maken hebben we ook eenmalige machtigingen, je bent direct verzekerd van een plek en het bedrag wordt door ons automatisch geincasseerd. 

Download hier het incassoformulier en stuur deze ingevuld terug naar evc@udi1896.nl.

We zien jullie allemaal graag op 13 april,

Team UDI culinair

23 Februari PubQuiz

Het is weer zover, de jaarlijkse PubQuiz gaat van start. Zaterdag 23 februari kunnen alle teams weer strijden om de eer. We starten om 20.00, vorm snel een team en kom ook. Teamgrootte liefst 4 en maximal 5 personen.

De activiteiten volgen elkaar daarna snel op. 24 Maart sluiten we het seizoen weer af. Na de wedstrijd van Heren 1 tegen Duiven verplatsen we naar het clubhuis om daar onder het genot van een hapje en drankje samen de laatste thuis zondag te vieren.

13 April is het dan echt zo ver; UDI Culinair Arabisch. Het menu is klaar, de koks hebben er zin in, jullie ook?. Geef je snel op via evc@udi1896.nl

In mei staat ons jaarlijkse toernooi weer op het programma, iets vroeger dan andere Jaren maar 18 en 19 mei kunnen we op een gezellige manier samen handballen. De senioren op de zaterdagavond en de zondag staat in het teken van de jeugd.

Last but not least een nieuwe activiteit, zomerklaverjas. In navolging van de altijd succesvolle oliebollenklaverjas avond nu dus ook een zomer editie. We beginnen op tijd en zorgen voor een leuke BBQ om tussen de kaartrondes door ook samen een hapje te eten en zo het verenigingsjaar samen af te sluiten.

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)