UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

AVG

AVG VERKLARING

AVG STAPPENPLANAVG STAPPENPLAN

PRIVACY VERKLARING

PRIVACY VERKLARINGPRIVACY VERKLARING

DISCLAIMERDISCLAIMERDISCLAIMER

 

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

Huishoudelijk Reglement

ALV 25 juni 2018

HARS PROTOCOL

 

Statuten en Huishoudelijk Reglement

Binnen UDI 1896 Arnhem kennen we diverse reglementen en protocollen. De basis van een vereniging wordt gevormd door haar statuten en huishoudelijk reglement. Hierin staan de balenagrijkste zaken vastgelegd. Bij het aangaan van het lidmaatschap en/of taken als vrijwilliger is hetgeen bepaald in de statuten en huishoudelijk reglement van toepassing.

UDI 1896 Arnhem en AVG

Ook wij hebben hard gewerkt om klaar te zijn voor de nieuwe wetgeving per 25 mei 2018. Op deze website stond reeds onze Privacy Verklaring en Disclaimer. Deze zijn mede gebaseerd op het AVG stappenplan wat we hebben doorlopen. Dit stappenplan vormt de basis voor het AVG beleid. Deze is te vinden in onze AVG verklaring. Op de website staat ook ons aanmeldformulier wat de basis vormt voor de toestemming die wordt verleend bij het aangaan van het lidmaatschap.

Bestuurs Reglement Alcohol in Sportkantines

In onze kantine willen we bewust omgaan met onze rol als sportverenining. We hebben op basis van het NOC/NSF model een Reglement opgesteld wat is goedgekeurd door de ALV.

 

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)