UA-127409707-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wijziging doorgeven

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

CLUBBLAD

Kijk hier voor het laatste clubblad.

Opzeggen Lidmaatschap

 

Het Lidaatschap kan alleen worden opgezegd per einde verenigingsjaar (30 juni). Dit conform onze statuten en regelementen.

 

De opzegging dient voor 30 juni door ons te zijn ontvangen. De opzegging is pas definitief als we dit middels een reactie hebben bevestigd.

 

De opzegging kan schriftelijk worden gedaan via ons postadres of middels een mail aan leden@udi1896.nl. Andere vormen van opzegging worden niet geaccepteerd.

 

Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de ontvangst van je opzegging.

De Ledenadministratie verzorgt ons ledenbestand. Om te zorgen dat alle informatie op de juiste plaats kom vragen we je om wijzigingen in adres, email en telefoonnummers aan ons door te geven. Zo kunnen we je snel en goed informeren.

 

Wil je altijd op de hoogte blijven laat ons dan je actuele emailadres weten. Naar ditadres zullen we alle nieuwsbrieven en relevante informatie sturen. We kunnen per lid 2 emailadressen registreren.

 

Voor jeugdleden geldt dat we naast de 2 aan het lid gekoppelde adressen ook 2 emailadressen van ouders kunnen noteren. Geef ons deze adressen door en dan blijven zowel jullie kinderen als julie zelf altijd op de hoogte.

ALGEMENE LEDENVERGADERING.

 

Mandag 26 oktober. 20.00 uur.

Lokatie: Kantine Kermisland.

Stukken kunnen digitaal opgevraagd worden bij het secretariaat (secretariaat@udi1896.nl)